ONS TEAM

Bij Electric Boogie Tattoo werken we met 2 vaste getalenteerde en ervaren artiesten: Tattoopim en Kyara.

Samen goed voor een diversiteit aan stijlen en uniek werk. Net  zoals ook onze klanten uniek en divers zijn met hun tattoos en ideeën

Wij werken graag met eigen ontwerpen, maar ook de samenwerking met de klant is bij ons een belangrijk onderdeel van het proces. Op deze manier maken we de ontwerpen graag persoonlijk en uniek.

Untitled_Artwork.jpg

PIM
TATTOOPIM

Pim, ook wel bekend als Tattoopim, de eigenaar van Electric Boogie Tattoo, is sinds 2012 begonnen met een kleine shop (Tattoopim) die uiteindelijk is uitgegroeid tot onze huidige winkel op de Edisonweg in Alkmaar: Electric Boogie Tattoo!  

 

De stijlen die hij graag tatoeëert variëren van black & grey tot japans en traditioneel. Verder is hij thuis in verschillende stijlen en kan je hem ook wel als een all-round tatoeëerder beschouwen.

 

Bij voorkeur vindt hij het erg leuk om de wat grotere tattoos (met name in black & grey of japans geïnspireerde stijl) te doen .

 

 

 

KYARA
BUNNYX

Kyara, ofwel BunnyX, is sinds 2020 in de leer in onze shop.

Ze is vooral begonnen met de wat kleinere en simpele  ontwerpen op aanvraag, maar pakt nu ook wat grotere designs of projecten aan. Ze vindt het zeker ook leuk om haar eigen designs te mogen tatoeëren. 

Haar stijl heeft veel weg van blackwork met vooral ornamentele elementen.

 

instagram_watermerk_edited.jpg