top of page
Untitled_Artwork-1 (1)_edited_edited.jpg

ONS TEAM

Bij Electric Boogie Tattoo werken we met 2 vaste getalenteerde en ervaren artiesten: Tattoopim en Kyara.

Samen goed voor een diversiteit aan stijlen en uniek werk. Net  zoals ook onze klanten uniek en divers zijn met hun tattoos en ideeën

Wij werken graag met eigen ontwerpen, maar ook de samenwerking met de klant is bij ons een belangrijk onderdeel van het proces. Op deze manier maken we de ontwerpen graag persoonlijk en uniek.

IMG_2388_edited.jpg

PIM
TATTOOPIM

Pim, ook wel bekend als Tattoopim, de eigenaar van Electric Boogie Tattoo, is sinds 2012 begonnen met een kleine shop (Tattoopim) die uiteindelijk is uitgegroeid tot onze huidige winkel op de Edisonweg in Alkmaar: Electric Boogie Tattoo!  

 

De stijlen die hij graag tatoeëert variëren van black & grey tot japans en traditioneel. Verder is hij thuis in verschillende stijlen en kan je hem ook wel als een all-round tatoeëerder beschouwen.

 

Bij voorkeur vindt hij het erg leuk om de wat grotere tattoos (met name in black & grey of japans geïnspireerde stijl) te doen .

 

 

Pim

KYARA
BUNNYX

Kyara, ofwel BunnyX, is sinds 2020 werkzaam in onze shop.

Ze is vooral thuis in de fine line tattoos, maar pakt ook graag de wat grotere projecten aan.

Daarnaast is ze bezig met het ontwerpen van haar eigen designs en vindt ze het zeker ook leuk om deze te mogen tatoeëren. 

Haar eigen stijl heeft veel weg van blackwork en valt onder ornamentele tattoos.

 

Kyara tattoo artieste electric boogie tattoo alkmaar
Kyara
bottom of page